Om oss

OM UNIQUE MOMENTS

VARFÖR UNIQUE MOMENTS?

Vi har tillbringat många timmar tillsammans i gymnastikhallen och brinner båda för att upptäcka nya platser, träffa nya människor och uppleva unika upplevelser.

 

Under en gemensam middag i NYC började idéerna att flöda. Nu har idéerna blivit verklighet och vill vi få andra människor att uppleva mer i livet.

Vi vill skapa MOMENTS TO REMEMBER FOR SPIRITUAL PEOPLE.

 

Nu gör vi det i New York, en stad som vi båda älskar och har upplevt åtskilliga moments. Bilden ovan är ett #MOMENT på oss, en varm sommardag med Manhattans skyline från ett upp och nedvänt perspektiv.

VI SKAPAR MOMENTS MED DIG

MADELINN FERNANDEZ

Main Coach - Training

 

Driver företaget FightingSpirit AB och är en av Sveriges fyra Nike Master Trainers samt delägare i träningskonceptet TAUFF Training. Hon är en eftertraktad träningsexpert och inspiratör på många evenemang och träningsresor. .

Madelinn utlovar annorlunda, rolig träning på några av hennes favoritplatser i sin gamla hemstad New York. Denna tjej har en personlighet som smittar av sig och det är svårt att inte låta sig inspireras av denna glimrande stjärna.

 

Läs mer: www.fightingspirit.se

 

"Vi ska skapa FABULOUS MOMENTS, LOVE IT"

VICTOR COLLETTI

Main Coach - Yoga

 

Färgstarkt och mångsidigt utövar Victor en glädefull och kärleksfull energi som är en gåva att uppleva. Hans grundande närvaro och skickliga läror skapar en extatisk lekplats för såväl nya som erfarna yogisar.

 

Victor är anlitad på många yoga evenemang runt om i NYC och vi kommer att möta honom i många olika #MOMENTS under veckan.

Exempelvis i klasser som SoulSweat - Madonna Edition, med

trummor och vem vet kanske även både boa och peruk...

 

"Those MOMENTS sounds FANTASTIC, Let´s make it happen"

 

 

ANNA LUNDBERG

Unique Moments, NYC

 

Är f.d elitgymnasten som bott många år på olika platser i USA, numera i New York. Anna brinner för det mesta inom träning och testar gärna allt nytt som dyker upp. Hon älskar NYC och dess

möjligheter till att göra precis vad man vill när man vill.

 

Anna kommer under resan att vara vår NYC expert och ge er mängder av tips över vad man kan uppleva utanför turiststråken. Hon är även en fantastisk reseledare som har stenkoll på allt och alla.

 

"Våra MOMENTS är för dem som vill få ut lite mer av livet..."

INGELA NILSSON

Unique Moments, STHLM

 

Ingela brinner för att uppleva saker både i livet och med kroppen. Hon är marknadsförare, fysioterapeut och är utbildad yogalärare i just NYC. Intresset för yoga har växt alltmer och bland det bästa hon vet är att välja och vraka bland de 300 yogastudios som finns på MANHATTAN.

 

Ingela kommer att vara vår yogaexpert under resan men utöver det kommer hon att göra sitt yttersta för att alla ska få en fantastisk resa.

 

 

"Att skapa MOMENTS för andra människor är en dröm som blir sann."

 

MOMENTS TO REMEMBER FOR SPIRITUAL PEOPLE

KONTAKTA OSS

 

Adress: Stockholm/New York

Email: info@uniquemoments.se

Phone: (+46) 70 - 210 - 7717

(+1 ) 646 - 875 - 3836

Moment to remember for spiritual people

 

© Copyright. All Rights Reserved.