Program

DAY 1

BODY & CITY PULSE

Denna dag startas med tidig morgonyoga på en takterass på MANHATTAN. Där vaknar vi tillsammans med stadens puls.

New Yorkern Anna ger sina bästa tips om staden samtidigt som ni får detaljerad information kring dagarna.

Madelinn låter oss känna på varandras puls och givetvis pulsen i staden genom TAUFF Play. Dagen avslutas på en Graffiti inspirerad yogastudio i Midtown.

DAY 2

FEEL THE RYTHM

Gospel i Brooklyn och Trumyoga i Dumbo. Lunch med utsikt över MANHATTANS Skyline. Därefter tar Fightingspirit oss till en träningsanläggning i Brooklyns dolda kvarter där vi svettas till tonerna från ROCKY. Denna kväll äter vi en gemensam middag på Manhattan.

 

DAY 3

WE ARE IN HEAVEN

Denna dag kommer vi till himlen på olika sätt.

Bland annat kommer vi att åka upp i One World, men vi kommer även att hitta himlen på ett sätt som redan nu ger rysningar i kroppen.

Det blir en blandning av högt och lågt, som tillsammans mixas ihop på 5th Ave.

DAY 4

EXPECT THE UNEXPECTED

Vi börjar med ”The Unexpected Walk” från SOHO ner till Financial District. Här tar vi oss över Hudson River, lägger till i Williamsburg där det blir träning på ett annorlunda sätt som är svårt att föreställa sig. Förvänta er mycket skratt, det oväntade och mer därtill. Lunchen intas på en Surfbar i Williamsburg och eftermiddagen blir lika oväntad som allt annat denna dag.

DAY 5

WE FLOW HARD

Tidig pulshöjning i Central Park. Madelinn tar oss med FLOW genom delar av parken. Vi kommer även att uppleva Hip Hop Yoga där vi utlovar svettgaranti.

Vi avslutar vår resa på en takbar i Times Square, här summeras våra #MOMENTS över en drink och vi åker alla hem med nya upplevelser.

TO REMEMBER

#MOMENTS

Våra dagar i New York fylls av teman och vårt mål är att ni ska få minnen för livet. Därför avslöjas inte alla detaljer om resan, men vi lovar att ni åker hem med ett nytt bagage...

 

#MOMENTS TO REMEMBER

 

KONTAKTA OSS

 

Adress: Stockholm/New York

Email: info@uniquemoments.se

Phone: (+46) 70 - 210 - 7717

(+1 ) 646 - 875 - 3836

Moment to remember for spiritual people

 

© Copyright. All Rights Reserved.